von Ampang nch Rüsselsheim

By: sempai chung in action

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Sunday, 12-Nov-2006 18:33 Email | Share | | Bookmark
the last autumn to remember

 

Quote:
spt tajuknya jugak, yerp itulah reality nya, maybe this autumn would be my last autumn here in germany, byk kisah yg berlaku dlm masa dekat 4thn aku kat sinih. sedih punya yer jugak ..bila kenang2 kan aish..dah nak abis dah kaa.. either to work here or not, aku tatau lagik..just wait and see.

btw gambaq2 nih aku amek time bawak mus jalan2 kat mainz, enjoy2kan diri time autumn nih


Friday, 10-Nov-2006 17:52 Email | Share | | Bookmark
Preparation ..

 

Quote:
nih gamba lama time aku pie Heidelberg dengan yabok dulu.

credit to yabok for this pictures

p/s: lens flare tuu bukan edited, but came from the lens itself


Thursday, 9-Nov-2006 21:52 Email | Share | | Bookmark
Raya at Aalen

 


Quote:
nih raya last sabtu kat aalen, meriah jugak lah, ramai org, jumpa ramai kawan dan juga good foods..tuu yg penting haha


Wednesday, 1-Nov-2006 21:30 Email | Share | | Bookmark
raya, raya lagii

 

Quote:
walaupun masih dlm mood Hari Raya, tapi kena pie kerja jugak...aiseh


Friday, 27-Oct-2006 14:54 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya Pertama version 2

 
 
 
View all 24 photos...


Quote:
Seperti yang dijanjikan pada Entry lepas, gamba raya di perantauan (frankfurt ek) di persembahkan buat tatapan teman2 serta family2 yg berada di Malaysia dan juga di mana2 sahaja.

**Sambil Upload gambar nih kedengaran lagu Dari jauh ku pohon maaf, aduh, sayu²...





[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net