von Ampang nch Rüsselsheim

By: sempai chung in action

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-Nov-2007 12:51 Email | Share | | Bookmark
mahkota.hills.cafe

 


skrg nih dah jd mcm trend org minum kat cafe yg serve roti bakar , coffee ..macam old town cafe, kluang station cafe and so on. kira trend yg dulu2 tuu di franchise kan...a good idea to do business, as org malaysia pun suka makan luar


Wednesday, 14-Nov-2007 02:49 Email | Share | | Bookmark
My ENgagement Day



MY engagement day was on the 27th of october. Just 2 days after my ENgagement kena admit balik ke Hospital. WOund Operation hr tuu bengkak and bleeding balik. SO bertapalah aku dalam wad Kardio kat PPUM Pj. Baru satu malam duduk kat wad kardio, kena pindah pi wad mata, sbb wad kardio tu penuh, byk lagi patient que nak masuk.

Begitulah sesaknya wad jantung kat negara kita nih. Rata-rata yang masuk wad tuu India and Malay. Yerlahkan tgklah makanan kita, nasi lemak lah..masak lemak, kuih manis2...aish..tuu semua mengundang kepada "Time BOMB"...sekali "meletup..haa mcm heart attack..

aish...bila dah masuk wad jantung nih, tgk pakcik2 kat sekeliling aku, kronik jugaklah.

ada tuu sseorg pakcik sebelah katil aku, mmg kronik habis, dia dah buat "by pass" 2 kali, kasik salur darah bukak balik, sbb tersumbat dgn lemak2..sehari sebelum aku masuk dia kata, dia sesak gila napas, tuhan saja yang tahu. Dia cakap kat aku, dulu dia muda² tak jaga makan. MAin bedal jer semua,makanan. *** Additionally, dia SMOKING"... aku tgk keadaan dia sebelah katil aku tuu mmg kronik gila. Bila Jantung pakcik tu problem, mulalah problem satu lagi, paru2 takleh function dengan betul. Apa khabar lah pakcik tuu skrg nih. Harap2 beransur baik.

Konklusinya kat sini, jagalah diet pemakanan anda, do frequently physical exercise, insyaAllah this will prevent you all from all those "time BOMB".



Gambar²masa tunang haritu will be update later. Thanks to Sob, Ika and to my brother in law for taking pictures on our engagement day


Friday, 26-Oct-2007 08:46 Email | Share | | Bookmark
Raya lagi!



Quote:
Gamba raya lagi. Raya thn nih lah raya paling best tuk aku. Lama dah tak balik raya..dah 4thn x dapat balik raya. Kali nih alhamdulillah dapat beraya kat malaysia bersama famili, mmg syok. abes.






Tuesday, 23-Oct-2007 10:04 Email | Share | | Bookmark
Eid Mubarak!

 


Quote:
Selamat Hari Raya buat semua. Lama dah tak Update fotopages nih. gi beraya,gi beraya kat spital , kluar masuk spital semua.

akan mengupdate lagi gamba2 raya later...


Monday, 1-Oct-2007 06:44 Email | Share | | Bookmark
I'm BAck...

 


I'm Back in Malaysia. Actually dah lama dah balik, tapi tak berkesempatan nak update my FP. Huhu being so lazy ..lepak2 kat umah. Alhamdulillah dah abis study and for the time being keep my self lazy before start work on the 1st November. Akhirnya dapat jugak berpuasa dan Beraya insyaAllah kat Malaysia nih. Dah 4 tahun dah tak beraya kat Malaysia.

FOr Those who want to contact me here is my YM id: nel_kav3

To my friends out there, hope to see you guys before i fly back to Germany on the 28th October 2007.


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net