von Ampang nch Rüsselsheim

By: sempai chung in action

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 5-Aug-2008 20:42 Email | Share | Bookmark
Weekend Hangout-Holiday Park

 
++++++++++++++++++


Sabtu lepas aku zul dan azrul ke Holiday Park. Nih tatau kalik ke bearapa tah aku pi Theme park kat Germany nih. Nih sbb gian nak main roller Coaster nya pasal. Last trip aku pi Theme Park, Disneland Resort, Paris dengan family aku. Tapi roller coaster kat sana x baper mencabar. so aku nak try Roller coaster kat Holiday Park- Ge-Force: 62 meter tinggi dan jatuh almost 90 degrees plus dia twist masa jatuh. Yang dulu aku penah naik paling best, Silverstar kat Europapark: 72 meter tinggi. mmg jatuh pun x keluar suara ar jerit. Cam tersangkut jer suara. Nak feel cmn tuu haa kena experience sendiri. memang best.

Plan nak pi Holiday Park dengan budak2 nih memamng dah lama. Asyik postponed jer.Asyik weekend jer ada activity. So kiterang booking awal2 weekend kalik ih pi Holiday Park nih. Naik train almost 3hours dr RÜsselsheim nih. Gigihlah gak kiterang nih nak pi sana. Kalau naik keta 1jam lebih jer.

Alhamdulillah weather best masa kat sana. Just hujan renyai2 sket. Kat sana tak amek gamba byk sgt. Pikir nak naik rides jer.


Nih antara images yang sempat aku rakamkan kat sana


++++++++++++++++++

tgklah tuu dia jatuh. layankan jerlah.....
++++++++++++++++++

++++++++++++++++++

++++++++++++++++++

nih sempat senyum lagik nih sebelum jatuh. nih pun sama gak..jerit2 tak kuar sore.tawakkal jerlah time tu..aaaaaaa
++++++++++++++++++

++++++++++++++++++

++++++++++++++++++

++++++++++++++++++

Tunggu train tak sampai2 lagi.
++++++++++++++++++

Azrul tgh busy baca buku Harry potter on the way nak balik. AKu ngn Zul lak duk sibuk borak2 kat depan.
++++++++++++++++++

Lapanya pasal.singgah jap beli makanan kat Nordsee.
++++++++++++++++++

Nih view masa on the way nak balik. SubhanAllah lawa.
++++++++++++++++++



FItri

http://www.flickr.com/photos/fitrikamaruddin/



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net